Starcraft II - kwalifikacje

Podział slotów w Ro24 - IEM Katowice 2019

1 zaproszony gracz
3 sloty dla graczy z europejskiego serwera
3 sloty dla graczy z amerykańskiego serwera
3 sloty dla graczy z koreańskiego serwera #1
2 sloty dla graczy z koreańskiego serwera #2
12 slotów dla graczy z Ro76

Zapisz się do kwalifikacji

Otwarte kwalifikacje
Nielimitowana liczba graczy, drabinka pojedynczej eliminacji Bo3, finałowe mecze Bo5. Zwycięzca każdych kwalifikacji awansuje do zamkniętych eliminacji.

Zamknięte kwalifikacje
16 graczy (8 zaproszonych, 8 z otwartych kwalifikacji). Drabinka podwójnej eliminacji Bo3, finałowe mecze Bo5.

Kwalifikacje - Serwer amerykański

Zwycięzcy: Patience, Innovation & Maru

Otwarte kwalifikacje

Sobota, 05.01.2019
20:00 BRST / 17:00 EST / 14:00 PST

Zamknięte kwalifikacje

Niedziela, 06.01.2019
20:00 BRST / 17:00 EST / 14:00 PST

Kwalifikacje - serwer europejski

3 sloty

Otwarte kwalifikacje

Poniedziałek, 07.01.2019
16:00 CET / 18:00 MSK / 15:00 WET

Zamknięte kwalifikacje

Wtorek, 08.01.2019
16:00 CET / 18:00 MSK / 15:00 WET

Kwalifikacje - serwer koreański #1

3 sloty

Otwarte kwalifikacje

Środa, 09.01.2019
18:00 CST / 19:00 KST

Zamknięte kwalifikacje

Poniedziałek, 14.01.2019
18:00 CST / 19:00 KST

Kwalifikacje - serwer koreański #2

2 sloty

Otwarte kwalifikacje

Poniedziałek, 21.01.2019
18:00 CST / 19:00 KST

Zamknięte kwalifikacje

Wtorek, 22.01.2019
18:00 CST / 19:00 KST